Netflix - Jak działa usługa przenoszenia profilu?
Netflix wprowadza funkcję przeniesienia profilu. Dzięki niej osoby, które korzystają z jednego konta, bez problemu mogą „pójść na swoje” bez utraty osobistych rekomendacji, historii list, a nawet zapisanych stanów gry.
